Fenerbahçe Galatasaray Caps - Fenerbahce Galatasaray Capsleri - Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey.

Fenerbahçe Galatasaray Caps - Fenerbahce Galatasaray Capsleri - Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey.. 08.03.2015 22:18 bu albümü paylaş. Sosyal medyada derbi capsleri en çok paylaşılanlar oldu! Derbi sonrası ise sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Fenerbahçe'yi kadıköy'de 18 yıldır yenememesi üzerine sosyal medyada özellikle fenerbahçe taraftarları caps çılgınlığı başlattı. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda güldüren caps'lere göz atabirsiniz.

Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta goller son dakikalarda gelince caps'lerin gelmesi de gecikti. Maç bitti sosyal medya yıkıldı. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda güldüren caps'lere göz atabirsiniz. Pfenerbahçe, van persie'nin 45 ve 78. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı.

Fenerbahce 2 0 Galatasaray Caps Youtube
Fenerbahce 2 0 Galatasaray Caps Youtube from i.ytimg.com
27 mayıs 2016 cuma, 00:37:38. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maç sonrasında sosyal medyada caps fırtınası başladı. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. 08.03.2015 22:18 bu albümü paylaş. Fenerbahçe ve galatasaray arasında adı süper kupa olan bir şey oynandı. Spor toto süper lig'in 15. Derbi ile ilgili en sevdiğim caps. Maç bitti sosyal medya yıkıldı.

Fenerbahçe galatasaray maçının komik capsleri.

Spor toto süper lig'in 15. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi galatasaray'ı deplasmanda son dakika golüyle yenmesinin ardından sosyal medyada caps fırtınası başladı. Derbi sonrası ise sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Fenerbahçe'yi kadıköy'de 18 yıldır yenememesi üzerine sosyal medyada özellikle fenerbahçe taraftarları caps çılgınlığı başlattı. 00:43 kemal kılıçdaroğlu'ndan çok sert #özürdileerdoğan tweeti! Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey. Yenilgi sonrası futbolseverlerin paylaşımları sosyal medyayı salladı. Haftasında galatasaray ile fenerbahçe berabere kalırken, maç sonu sosyal medya sallandı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maç sonrasında sosyal medyada caps fırtınası başladı. Maç bitti sosyal medya yıkıldı. Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta goller son dakikalarda gelince caps'lerin gelmesi de gecikti.

Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Fenerbahçe'nin ezeli rakibi galatasaray'ı deplasmanda son dakika golüyle yenmesinin ardından sosyal medyada caps fırtınası başladı. Yenilgi sonrası futbolseverlerin paylaşımları sosyal medyayı salladı. Gelecegin teknolojisi robotlarla yapılmış 10 dahiyane caps. Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey.

Galatasaray Fenerbahce Caps Leri Spor Haberi
Galatasaray Fenerbahce Caps Leri Spor Haberi from i4.hurimg.com
Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maç sonrasında sosyal medyada caps fırtınası başladı. 27 mayıs 2016 cuma, 00:37:38. Fenerbahçe galatasaray maçının komik capsleri. 23 ekim 2017, pazartesi 14:53 son güncelleme: Derbi ile ilgili en sevdiğim caps. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi galatasaray'ı deplasmanda son dakika golüyle yenmesinin ardından sosyal medyada caps fırtınası başladı. Bu fırsat bilen mizahşörler de sarı lacivertli ekibin galibiyetinin ardından sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda güldüren caps'lere göz atabirsiniz.

Sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Fenerbahçe'yi kadıköy'de 18 yıldır yenememesi üzerine sosyal medyada özellikle fenerbahçe taraftarları caps çılgınlığı başlattı. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor! Gelecegin teknolojisi robotlarla yapılmış 10 dahiyane caps. 08.03.2015 22:18 bu albümü paylaş. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda güldüren caps'lere göz atabirsiniz. Derbi sonrası ise sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. 23 ekim 2017, pazartesi 14:53 son güncelleme: 00:01 gazeteci murat kaya'dan fenerbahçe'ye marş: Fenerbahçe ve galatasaray arasında adı süper kupa olan bir şey oynandı. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey. Fenerbahçe uzatma dakikalarında souza'nın attığı golle kazandı.

Gelecegin teknolojisi robotlarla yapılmış 10 dahiyane caps. Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Haftasında galatasaray ile fenerbahçe berabere kalırken, maç sonu sosyal medya sallandı. Ve bununla ilgili yapılmış capsler sizlerle.abone olun.

Rekor Kirdi Fenerbahce Galatasaray Derbisini Ozetleyen 36 Efsane Caps
Rekor Kirdi Fenerbahce Galatasaray Derbisini Ozetleyen 36 Efsane Caps from img.piri.net
23 ekim 2017, pazartesi 14:53 son güncelleme: Derbi sonrası ise sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Fenerbahçe galatasaray maçının komik capsleri. Sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Maç bitti sosyal medya yıkıldı. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta goller son dakikalarda gelince caps'lerin gelmesi de gecikti. Fenerbahçe uzatma dakikalarında souza'nın attığı golle kazandı.

Fenerbahçe galatasaray maçının komik capsleri.

Bu fırsat bilen mizahşörler de sarı lacivertli ekibin galibiyetinin ardından sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan maç sonrasında sosyal medyada caps fırtınası başladı. Derbi sonrası ise sosyal medyada caps çılgınlığı yaşandı. Alt bölümde ve sonraki sayfalarda güldüren caps'lere göz atabirsiniz. Bu galibiyetin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey. Yenilgi sonrası futbolseverlerin paylaşımları sosyal medyayı salladı. 00:43 kemal kılıçdaroğlu'ndan çok sert #özürdileerdoğan tweeti! İşte fenerbahçe galatasaray derbisi capsleri. Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Galatasaray ile fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta goller son dakikalarda gelince caps'lerin gelmesi de gecikti. 00:01 gazeteci murat kaya'dan fenerbahçe'ye marş: Derbi ile ilgili en sevdiğim caps.

Posting Komentar untuk "Fenerbahçe Galatasaray Caps - Fenerbahce Galatasaray Capsleri - Son lig ve türkiye kupası sahibi takımlar arasında oynanan bu şey."